Vuani nga pagjumësia: disa metoda si ta trajtoni në shtëpi

Sipas ekspertëve, simptomat e pagjumësisë janë si më poshtë:

-Vështirësi në të fjetur.
-Zgjim i përsëritur gjatë natës.
-Qëndrim zgjuar gjatë natës.
-Lodhje pas zgjimit.

-Pamundësi për të fjetur në drekë pavarësisht lodhjes.

-Lodhje dhe acarim gjatë ditës.

-Mungesë përqendrimi.

Këto simptoma mund të zgjasin për muaj apo vite me radhë.

Sa orë gjumë ju nevojiten?

Ekspertët e AgroWeb.org thonë se nevoja për gjumë e gjithsecilit prej nesh është në varësi të organizmit. Megjithatë, po të marrim një mesatare të artë:

Të rriturit kanë nevojë për 7-9 orë gjumë,

Fëmijët për 9-13 orë gjumë,

Foshnjat për 12-17 orë gjumë.

Nga se shkaktohet pagjumësia.

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights