A dashurojmë me zemër apo me tru? Flet doktor Mentor Petrela

Mentor Petrela vjen në këtë rrëfim në “Profil” me përulësinë e një mjeku të madh, me mençurinë e fituar nga edukimi dhe përvoja, dhe me humorin e tij pikant…

Një nga 100 neurokirurgët më të mirë të botës dhe doktori i mrekullive për shqiptarët!

I pyetur nëse dashurojmë me zemër apo me tru neurokirurgu përgjigjet: Dashuria është e Platonit, është platonike kurse Aristoteli e ka kardiocentrike që rreh nga emocioni por me tru është pjesa më e madhe.

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights