Vehbi Kajtazi: Goditja me veturë e burrit të Shkurte Fejzës nuk është aksident, ishte e planifikuar

Gazetari dhe analisti, Vehbi Kajtazi, ka thënë se goditja me veturë e burrit të Shkurte Fejzës ishte e planifikuar.

Sipas Kajtazit, kjo ka qenë e planifikuar dhe ka motiv urrejtjen pas eagimit te Behlulit kunder nje deklarate te nje te ashtuquajturi imam.

“Goditja me veture e Hajrush Behlulit nuk eshte aksident. Eshte i planifikuar dhe ka motiv urrejtjen pas reagimit te Behlulit kunder nje deklarate te nje te ashtuquajturi imam.

“Urgjentisht duhet ta marre kete rast Prokuroria Speciale e Republikes se Kosoves”, përfundon Kajtazi.

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights