Hapet sot për vizitorë pishina e Gërmisë, këto janë çmimet

Pishina e Gërmisë në Prishtinë hapet sot për vizitorët.

Ushtruesja e detyrës së kryeshefes ekzekutiv të ndërmarrjes publike e cila bën menaxhimin e pishinës “Sport &Marketing”, Artina Canolli, ka deklaruar për KP se nuk do të ketë rritje të çmimeve krahasuar me vitin e kaluar.

Në sezonin e kaluar, gjatë pesë ditëve të javës, çmimet për biletën hyrëse kanë qene dy euro për fëmijë dhe katër euro për të rritur. Ndërsa, në vikend, çmimi i hyrjes për të rritur ishte pesë euro, kurse për fëmijë dy euro. Ndërkohë që, çmimi i biletës mujore ka qenë 50 euro.

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights