Këto janë 6 kombëtaret që tashmë e kanë siguruar kualifikimin në “EURO 2024”

Ka shkuar në 16 numri i kombëtareve që kanë siguruar kualifikimin në Kampionatin Evropian.

Në mesin e shteteve pjesëmarrëse në “EURO 2024” është edhe Shqipëria.

Gjermania si organizatore e “EURO 2024” është kombëtarja e cila automatikisht do të jetë pjesë e Evropianit.

Kombëtaret e tjera që matematikisht kanë siguruar kualifikimin në Kampionatin Evropian janë:

Franca,
Belgjika,
Portugalia,
Spanja,
Skocia,
Turqia,
Anglia,
Austria,
Hungaria,
Sllovakia,
Holanda,
Zvicra dhe
Rumania.

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights