Roza Lati: Kur humba virgjërinë, mami më bleu tortë

Roza Lati ka zbuluar gjatë një bisede në Big Brother se mamaja e saj ka bërë festë kur ajo ka humbur virgjërinë në moshën 18 vjeçare.

Ajo tha se Rita Lati bleu tortë, kur mori vesh lajmin.

Roza: Unë pasi e bëra këtë gjë me të dashurin tim, i them mamit, sepse mami është shoqja ime e ngushtë. Dhe për faktin që ia thashë, ajo bleu tortë.

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights