A e dini çfarë domëthenie ka fjala ‘sarile’

Nuk ka mbushur 72 orë e pubkikuar online, vetëm 3 ditë më parë kënga e re e Mandi Nishtulla (Mandela Mustafa) dhe Bes Kallakut thyen rekordet në youtube.

Ajo po arrin në 2 milion klikime ndërsa rezulton se në çdo dit të jetë parë sëpaku mbi 5.5 milion shikues në 24 orë

Por cili është kuptimi i kësaj fjale?

Referuar fjalorit shqip ajo nuk ekziston ndërsa nga Rumanishtja, Sarile përkthehet Kërcej.

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights