VV e PDK pajtohen edhe në Gjykatë, çështjen e dajakut kërkojnë ta zgjidhin me ndërmjetësim

Në Gjykatën Themelore të Prishtinës ka nisur seance fillestare në rastin ku Bislimi e Lushtaku bashkë me deputetët Hajdar Beqa dhe Bekim Haxhiu, akuzohen lidhur me rastin e përleshjes së ndodhur më 13 korrik 2023 në Kuvendin e Kosovës.

Por, palët janë pajtuar që rasti të shkojë në Procedurë të Ndërmjetësuar.

Deputeti i PDK-së, Hajdar Beqa, ka thënë se është për procedurë të ndërmjetësimit “nëse të gjitha palët janë të dakorduara”. Njëjtë u shpreh edhe ministri i Financave, Hekuran Murati.

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights