Vdes mjeku i njohur kosovar

Oda e Mjekëve të Kosovës ka njoftuar se është ndarë nga jeta Dr. Halit Ibrahimi.

Ibrahimi ka punuar për një kohë të gjatë në Klinikën e Psikiatrisë në QKUK.

Oda e Mjekëve të Kosovës u ka shprehur ngushëllimet miqve dhe familjarëve të tij.

Njoftimi nga Oda e Mjekëve të Kosovës:

Ndahet nga jeta Dr.Halit Ibrahimi, (14.04.1971-06.01.2024).

Dr. Halit Ibrahimi përfundoi studimet për mjekësi të Përgjithshme, në Fakultetin e Mjekësisë, në Universitetin e Prishtinës.

Në vitin 2011 kreu provimin specialist dhe fitoi titullin e mjekut specialist nga lëmia Psikiatria.

Dr. Ibrahimi u ka shërbyer qytetarëve duke ofruar shërbimet në lëminë e Psikiatrisë në Klinikën e Psikiatrisë, në QKUK.

Oda e Mjekëve të Kosovës shpreh ngushëllimet më të sinqerta miqve dhe familjarëve të tij!

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights