24.5 C
Pristina
E mërkurë, 17 Korrik, 2024

Si po përdoren bandat shqiptare për zgjedhjet e parakohshme në Mbretërinë e Bashkuar

Botë

Si po përdoren bandat shqiptare për zgjedhjet e parakohshme në Mbretërinë e Bashkuar?
news image
sinjali
Sinjali.com
23 Qershor 2024 16:50
Më 4 korrik mbahen zgjedhjet e parakohshme në Mbretërinë e Bashkuar. Sipas sondazheve, laburistët kryesojnë përballë konservatorëve.

Ndërkohë mediat angleze kanë rikthyer në vëmendje grupet kriminale që operojnë në Mbretërinë e Bashkuar.

“Pse asnjë departament i qeverisë së Mbretërisë së Bashkuar, më së paku Ministria e Brendshme apo Policia, nuk janë në gjendje të ndalojnë rritjen e bandave të egra kriminale që hyjnë në Mbretërinë e Bashkuar nga Shqipëria. Gjykatat e emigracionit në mënyrë rutinore përkrahin krerët e bandave dhe anëtarët e bandave shqiptare, duke i lejuar ata të jetojnë përgjithmonë në Britani“, shkruan në një artikull të publikuar pak ditë më parë GBN.

Botë

Si po përdoren bandat shqiptare për zgjedhjet e parakohshme në Mbretërinë e Bashkuar?
news image
sinjali
Sinjali.com
23 Qershor 2024 16:50
Më 4 korrik mbahen zgjedhjet e parakohshme në Mbretërinë e Bashkuar. Sipas sondazheve, laburistët kryesojnë përballë konservatorëve.

Ndërkohë mediat angleze kanë rikthyer në vëmendje grupet kriminale që operojnë në Mbretërinë e Bashkuar.

“Pse asnjë departament i qeverisë së Mbretërisë së Bashkuar, më së paku Ministria e Brendshme apo Policia, nuk janë në gjendje të ndalojnë rritjen e bandave të egra kriminale që hyjnë në Mbretërinë e Bashkuar nga Shqipëria. Gjykatat e emigracionit në mënyrë rutinore përkrahin krerët e bandave dhe anëtarët e bandave shqiptare, duke i lejuar ata të jetojnë përgjithmonë në Britani“, shkruan në një artikull të publikuar pak ditë më parë GBN.

Në artikull thuhet se sot, kontigjenti më i madh i shtetasve të huaj në burgjet e Britanisë së Madhe janë shqiptarë, në total 1475.

Të burgosurit britanikë pretendojnë se shumë sektorë në burgjet e Mbretërisë së Bashkuar tani kontrollohen nga grupe shumë të disiplinuara të banditëve shqiptarë, të cilët vetë duhet t’u binden urdhrave të kryekomandantëve të bandave.

Njëra prej tyre, banda e quajtur ‘Hellbanianz’ janë, ose ishin, me bazë në një pronë në Barking, me anëtarë që shpesh shfaqin shfrytëzimet e tyre kriminale në mediat sociale, shkruan GBN

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights