Rina Mehana nga Vushtrria, diplomon në Universitetin e Colorado-Boulder në SHBA

Vajzat nga Kosova vazhdojnë të kryejnë shkollimin në Universitete të mëdha në Amerikë.

Një prej tyre është edhe Rina Mehana nga Vushtrria e cila së fundmi ka arritur edhe një sukses tjetër akademik duke u graduar në nivelin master.

Duke qenë paraprakisht bursiste e suksesshme e programit Fullbrighte, suksesi i Rinës kulmoi duke fituar titullin magjistre në të drejtën e pronësisë intelektuale, teknologjisë dhe telekomunikimit në Universitetin e Colorado-Boulder në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights