26.7 C
Pristina
E shtunë, 22 Qershor, 2024

Pushimi dimëror për nxënës fillon nga 15 janari

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MASHTI) kohë më parë ka publikuar kalendarin e vitit shkollor 2023/2024 për të gjitha nivelet e arsimit parauniversitar në vend.

E referuar kalendarit shkollor , gjysmëvjetori i parë do të përfundoj më 12 janar, ndërkaq nxënësit do të bëjnë në përfundimin e pushimeve dimëror që nga 15 janari është viti deri më 23 janar (më 24 janar do të rinis mësimi).

Po ashtu, në kalendar figuron edhe pushimi pranveror për nxënësit të cilët bëjnë të pushojnë nga data 08.04.2024 deri më 12.04.2024 (mësimi rinis më 15 prill).

Ndërsa, më 16 maj do të vazhdojë mësimi për klasën e 12-të-maturantëve, e më 6 qershor do të vazhdojë mësimin për klasën 9, 10 dhe 11.

E për parafillorët nga klasa e parë deri në të tetën e përfundimit të shkollës do të jetë më 24 qershor 2024.

Ndërkaq, në kalendar janë të parapara edhe festat zyrtare.

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights