Peci: Kosova për herë të parë ka siguruar bukën e motmotit

Ministri i Bujqësisë, Faton Peci, ka thënë se të dhënat nga terreni tregojnë Kosova për herë të parë në histori të pasluftës ka siguruar bukën për një vit, raporton Gazeta Express.

Ai këto informacione i ka dhënë duke shkuar rrugës për në Vushtrri ku do të fillojë zyrtarisht fushata korrje-shirjes. Peci thotë se kjo është rezultat i përkrahjes së Qeverisë, punës fermerëve dhe begatisë së Zotit.

Falë Zotit Kosova siguron bukën e motmotit!”, ka shkruar Peci.

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights