Nikçi për rastin tragjik në Pejë: Vrasja është kryer në mënyrë makabre

Një rast tragjik ka ndodhur në Pejë mëngjesin e sotëm, ku një burrë dyshohet se e ka vrarë gruan e tij.

Zëdhënësi i Prokurorisë së Pejës, Shkodran Nikçi, në një prononcim për ATV-në, tha se vrasja është kryer në mënyrë makabre.

“Këto detaje në këtë fazë dhe në asnjë fazë nuk duhet të bëhen publike, për shkak se mund t’i lëndojmë shumë familjarët dhe nuk janë informata të cilat mund t’i kontribuojnë opinionit publik, mirëpo çka është esenciale është se është kryer vrasja, dhe vrasja është kryer në mënyrë makabre dhe kaq mund të themi për mediat”, tha Nikçi.

Ai tregoi se viktima është e lindur në vitin 1981, ndërsa dorasi në vitin 1980.

Nikçi tha se dorasi ishte i akuzuar edhe më parë për veprën penale “Dhunë ne familje”. /atvlive.tv

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights