Në grupin “Macet e Kosovës” kërkohet të vendosen varreza për kafshët në kryeqytet

Psikologu Visar Sadiku, përmes grupit “Macet e Kosovës” në Facebook, ka propozuar që të realizohet një peticion për të vendosur për varrezat e kafshëve në Prishtinë.

“Duke e pasuar parasysh se macet tona dhe kafshët në përgjithësi, janë anëtarët e familjeve tona, dhe ne e dimë që ato nuk do të jenë me ne përgjithmonë, a nuk është e duhur që të realizojmë një peticion për Komunën e Prishtinës, për të vendosur për ‘varrezat e kafshëve’”, ka shkruar Sadiku në këtë grup.

Sipas tij të gjitha shtetet e Evropës kanë varreza të kafshëve.

“Unë nuk mendoj se është e duhur për një mase më të cilën ke kaluar shumë kohë, i ke dhënë e të ka dhënë shumë dashuri, të përfundojë në një gropë e të harrohet që ka ekzistuar ndonjëherë … Të gjitha shtetet e Evropës kanë varreza për kafshët”, ka shkruar Sadiku.

Ai është shprehur se për shkak të lidhjeve që krijojnë njerëzit me kafshët e tyre, duhet të ketë një vend që t’i varrosin pasi ato të ngordhin.

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights