Mark Rutte në krye të NATO-s, Haradinaj: Shpresojmë në mbështetjen e tij për anëtarësim në NATO

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Ramush Haradinaj, ka mirëpritur lajmin për zgjedhjen e Mark Rutte në krye të NATO-s.

Haradinaj ka thënë se përvoja e tij e gjatë politike e diplomatike, është garancë për nië udhëheqje të suksesshme të Aleancës së NATO-s.

“Zgjedhja e Mark Rutte në krye të Aleancës së NATO-s, është një lajm i jashtëzakonshëm. Përvoja e tij e gjatë politike e diplomatike, është garancë për nië udhëheqje të suksesshme të Aleancës së NATO-s. Duke qenë kryeministër i Holandës, Rutte ka qenë një prej mbështetësve të mëdhenj të proceseve demokratike në Kosovë”, ka thënë Haradinaj.

Haradinaj ka shtuar se Sekretari i ri do të jetë zë i fuqishëm në mbështetjen e Kosovës për anëtarësimin në NATO.

“Shpresojmë se ai do të jetë një zë i fuqishëm në mbështetjen e Kosovës drejt anëtarësimit të plotë në NATO, që është synim i palëkundur i yni. Falënderime pafund Sekretarit aktual të NATO-s, Stoltenberg si dhe urimet më të mira pasuesit të tij, Mark Rutte!”, është shprehur Haradinaj.

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights