Ky është burri nga Prishtina që ka adoptuar 10 qen endacak, merr 500 euro çdo muaj nga Komuna e Prishtinës

Komuna e Prishtinës ka shpërndarë një video motivuese për adoptimin e qeneve endacak.

Si imazh kanë përdorur Samiun, për të cilin thonë se ka adoptuar 10 qen endacak.

“Ai është shembull i një qytetari që ka vendosur të merr përgjegjësi shoqërore në zgjidhjen e problemit të qenve endacak”, shkruan komuna në përshkrimin e videos.

Për këtë veprim, sipas komunës Samiu merr 500 Euro çdo muaj për qentë e adoptuar nga Kryeqyteti si dhe mbështetje shtesë.

“Shikoni dhe dëgjoni rrëfimin e Samiut rreth përvojës së tij dhe familjes së tij. Ju ftojmë ta ndiqni shembullin e Samiut që ta bëjmë me shtëpi çdo qen endacak. Adopto edhe ti!”.

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights