I krishteri që u bë mysliman çuditë pastorin: Jezusi nuk qëndroi 3 ditë në varr, nuk u ringjall – Befasohet pastori – ja çfarë i thotë

Këtë javë, emisioni Kojshia Show trajtoi një temë mjaft interesante për fenë e krishtere, ku mysafirë ishin: Fatmir Meraja, një i krishterë Evangjelist nga Shqipëria që u konvertua në fenë Islame dhe pastori i Kishës Ungjëllore Protestante, Femi Cakolli.

Në këtë emision, nuk mungoi edhe debati mes të ftuarve, pasi të dy i përkisnin besimeve të ndryshme.

Në një moment gjatë emisionit, Fatmir Meraja tha se Jezusi nuk kishte qëndruar tri ditë në varr dhe se nuk ishte ringjallur.

Për të parë reagimin e pastorit lidhur me këtë deklaratë, shikoni videon e më poshtme nga minuta 100:00 e emisionit.

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights