Huduti: Viti i Ri është festë e jona, duhet t’i japim vetes pak adrenalinë nga aspekti hallall

Ikballe Huduti thotë se fundviti është festë e jona dhe duhet të festohet.

Huduti thotë se në familjen e saj i gjithë muaji dhjetor është muaj i festave.

“Tek ne i gjithë dhjetori është festë. Fund viti është festë e jona dhe nuk është ndonjë problem që për 31 dhjetor të ju bashkangjitemi njerzëve që e festojnë”, tha Huduti.

“Duhet me i dhënë vetit pak adrenalinë e pak kënaqësi, nga aspekti hallall”, shtoi ajo.

“Ne e kemi obligim që t’i kremtojnë festat e njëri-tjetrit, duhet të ju bashkangjitesh një gëzimi të tjetrit”, tha Huduti për GazetaBlic.

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights