Halil Kastrati e gëzon loken Hasime Berisha, e merr për të jetuar në shtëpinë e të moshuarve!

Shtëpia e të moshuarve “Jetimat e Ballkanit” kanë vizituar të moshuarën Hasime Berisha e cila jetonte në kushte të mjerueshme dhe e vetmuar.

Halil Kastrati ka publikuar fotografi nga vizita dhe ka treguar se Hasime Berisha nga sot do të jetë banore tek shtëpia e të moshuarve.

Më poshtë e gjeni postimin:

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights