Golden Eagle ndan 5 mijë euro për 18 vjeçarin e diagnostikuar me leukimi

Fondacioni Golden Eagle ka ndarë 5 mijë euro, për 18 vjeçarin nga Prizreni Argjend Jonuzaj, i cili është diagnostikuar me Leukimi dhe i duhet trajtim urgjent jashtë vendit për transplant të palcës kurrizore.

Vlera totale e trajtimit kushton 159,000.00€ nga e cila Ministria e Shëndetësisë e financon shumën prej 73,000.00€ dhe i duhen edhe 86,000.00€ për ta vazhduar trajtimin.

Andaj Golden Eagle i fton të gjithë shqiptarët, që t’i dalin në ndihmë Argjendit.

Prindi (babai): Berat Jonuzaj
Kontakti: 049 575 799
Transfere brenda Kosovës:
Banka TEB
20-28-0001445241-46
Transfere jashtë Kosovës: XK05 20-28-0001445241-46
SWIFT: TEBKXKPR028

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights