Fondacioni Golden Eagle ndan 10 mijë euro për trajtimin mjeksor të ish-ushtarit të UÇK-së Bajram Bajselmani

Fondacioni Golden Eagle ka ndarë dhjetë mijë euro për trajtimin mjekësor të ish-ushtarit të UÇK-së, Bajram Bajselmani.

Ky akt bujar nga Fondacioni Golden Eagle shkon përtej vetëm dhënies së një dore ndihme. Me ndarjen e këtyre fondeve, jo vetëm që tregon përkushtimin e fondacionit për të ndihmuar ata që kanë nevojë por gjithashtu thekson rëndësinë e ofrimit të kujdesit të nevojshëm mjekësor për individët që kanë sakrifikuar për të mirën e vendit dhe i kanë shërbyer atij.

Fondacioni Golden Eagle vlerëson kontributet dhe sakrificat e rëndësishme të ish-ushtarëve të UÇK-së. Kjo mbështetje financiare tregon se shërbimi i tyre vlerësohet dhe se mirëqenia e tyre është prioritet. Është një kujtesë se heronjtë meritojnë kujdesin dhe mbështetjen maksimale.

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights