Erona Krasniqi kurorëzohet me titullin ‘Miss Vushtrria 2023’

Erona Krasniqi, një shenjë elegancë dhe bukurie nga Vushtrria, fitoi titullin e ‘Miss Vushtrria 2023’ gjatë një ceremonie të shkëlqyer që u mbajt në Klan Arena në Prishtinë këtë të Shtune.

Kjo fitore shënon një moment të jashtëzakonshëm në udhëtimin e saj brenda botës së bukurisë dhe glamurit.

Erona me bukurinë e saj u dallua ndër konkurrentët për të siguruar titullin e nderuar. Eleganca dhe qëndrimi i saj kapën zemrat e gjyqtarëve dhe shikuesve, duke e bërë atë të shkëlqejë në skenën e garës së bukurisë.

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights