Bëhet viral momenti kur Malsorja ia përmend Afronës fjalën e Bleros: Gjithçka

Tiktokerja e famshme Malsorja, për herë të parë ka pranuar të intervistohet nga Afrona Dika në emisionin e saj ‘Talk With Afrona”.

Malsorja ka ngacmuar Afronën, ia ka përmendur në mënyre të tërthortë ish-bashkëshortin e saj Bleron.

Afrona i ka kërkuar një këshillë Malsorës, së si të behët virale?.

“Po, çka më thënë, veç mathi do apanga”, ka thënë Masorja.

E çka do më thënë kjo”, e ka pyetur Afrona.

“Gjithçka”,ia ka kthyer Malsorja.

Por, siç duket Afrona e ka marr më pozitivitet dhe nuk i ka penguar aspak ngacmimi i Malsores.

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights