Nëse urreni dikë, atëherë ai ju ka mundur

Mos u nis të bësh mirë nëse nuk je i përgatitur për mosmirënjohjen.

Ai që kërkon të sigurojë të mirën e të tjerëve, të vetën e ka siguruar tashmë.

Mos ua bëj të tjerëve atë që s’do që të tjerët të ta bëjnë ty.

Mos bëj gjëra, për të cilat, herët a vonë do të pendohesh!

Mëso të shkuarën nëse do të dish të ardhmen.

Kush flet pa modesti do të gjejë vështirësi të vlerësojë fjalët e veta.

Para se të nisësh rrugëtimin e hakmarrjes, hap dy varre.

Respekto veten dhe të tjerët do të të respektojnë ty.

Nëse urreni dikë, atëherë ai ju ka mundur.

Nuk ka rëndësi se sa ngadalë ecën, për aq kohë sa nuk ndalon.

Konfuci

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights