Shaban Murseli: Naimi ka pasur presion shumë të madh, ka mesazhe e video

Shaban Murseli, babai i Naim Murselit, të dyshuar për vrasjen e Liridona Ademajt, në emisionin Kojshia Showë, tha se djali i tij kishte presion të madh nga dikush.

Madje thotë se Naimi i ka me mesazhe e video.

“Nuk dua me hy në detaje, veç Naimi kishte mesazhe, video dhe ka pasë presion shumë të madh”, tha ai, duke mos dashur të zbulojë më shumë e për kënd bëhet fjalë.

Pasi dha këto detaje, ai tha se i duhet ta ndërpresë intervistën, duke mos treguar arsyen.

Për më shumë detaje, shikoni emisionin nga minuta 34:00:

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights