Punime në rrjet, zonat që do të ngelin pa rrymë sot

KEDS ka njoftuar se sot do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa vende nuk do të ketë rrymë.

Orari:

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Nga NS 35/10 kV Palaj do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Prelluzha (kodi: 18024003) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fidanishtë, Fidanishtë Kastriot, Hashanët, Elektro monti, Palaj, Stanovci i Ulët, Prilluzha, Lumi i Madh, Gllavotini Bivolaku, Zhilivoda, Strovci dhe Bequku.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve, dhe pastrimi i trasesë.

Punime në projekte investive

NS 110/10kV Prishtina 6

Nga dalja 10 kV Mikro I do të ndërprehen nga ora 09:00 deri ora 18:00 këto NS:

NS 10/0.4kV N.P.”JETA”-Shpresa Bektesh (Objekti me garazhë publike, Qendra Tregtare N.P.”Jeta”-Shpresa

Bekteshi) (kodi: 19100008097)

NS 10/0.4kV Hotel Baci (kodi: 19100008032)

NS 10/0.4kV IPKO (kodi: 19100008080)

N.P.”JETA”-Shpresa Bekteshi(Qendra Tregtare N.P.”Jeta”- Shpresa Bekteshi Qiramares “PROEX”)
(kodi: 19100008095)

NS 10/0.4kV U-3 (kodi: 19100008034)

NS 10/0.4kV D-1 (kodi: 19100008031)

NS 10/0.4kV Soliterët (kodi: 19100016029)

NS 10/0.4kV D6 (kodi: 19100016112)

NS 10/0.4kV D9 (kodi: 19100016113)

Vendet: rr. Agim Ramadani nr.14.Ulpiana, Bulevardi Dëshmorët e Kombit dhe rr.Zija Shemsiu.

Arsyeja: Projekte investive, energjizimi i linjave te reja, LOT 43 (2022) Feeder 6 – Ulpiana.

Punime nga palët e treta

TS 110/35/10kV Prishtina 1

Nga Dalja 10kV Preoci do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Martin Oscar G.Simons (kodi: 10000001131) prej 09:30 – 14:30

NS 10/0.4kV TS S SPRINT SH.P.K Albert Sopa (kodi: 10000001170) prej 09:30 – 14:30.

Vendet: Sopoqanska Uglar Bll B2-1, Zona Industriale.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kV dhe 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

Nga TS 110/10kV Prishtina 7 do të nderprehet:

Dalja 10kV J35 Prishtina e Re me kod (19000081) do te ndërprehet prej orës 09:00 deri ora 17:00.

Vendet: rr. Nekibe Kelmendi dhe rr. Hollgen Petersen.

Arsyeja: Për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Pejë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Nga NS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Zahaqi (kodi: 51000010) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: fshatrat: Bllagaj, Llabjan, Pavlan, Qyshkë dhe Zahaq.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, bartje dhe vendosje e konzollës së re në shtyllë tjetër.

Nga NS 35/10kV Peja II do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Rugova (kodi: 50051006) prej orës 11:30 deri në ora 14:30

Vendet: fshatrat: Bogë, Drelaj, Dugaivë, Haxhaj, Koshutan, Kuqishtë, Leqinat, Llaz, Llutov, Maja e Zezë, Malaj, Neqinat, Pecaj, Pepiq, Reka e Allagës, Shkrel, Shtupeq, Shtupeq i Madh, Shtupeq i Vogël dhe Stankaj.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, lëvizja e kthinave 10 kV në Stabilimentin Shpërndarës-“Uji Rugova”.
Prizren

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Nga NS 35/10 kV Sharri (Dragash) do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Restelica (kodi: 30036002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Glloboçicë, Krushevë, Kukjan, Lubovishtë, Mlikë, Orqushë, Restelicë, Vranishtë dhe Zlipotok.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion i daljes 10 [kV] (shtrëngimi i përçuesve, ndërrim i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar).

Gjilan

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Nga NS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Hogoshti (kodi: 62000001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Bujnoc (një pjesë), Dazhnicë (një pjesë), Hogosht, Kolloleq, Kopërnicë, Kostandincë (një pjesë), Kradinell, Lajçiq, Lisockë (një pjesë), Marocë (një pjesë), Poliçkë, Shahiq (një pjesë), Shipashnicë e Epërme, Shipashnicë e Poshtme, Tërstenë (një pjesë), Velegllavë (një pjesë), Vriqec (një pjesë), Xhyrishevc (një pjesë) dhe Zhujë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

Dalja ka BRRE.

KEDS ka njoftuar se sot do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa vende nuk do të ketë rrymë.

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights