Policia: Në Facebook u shpërnda një video ku i dyshuari nxit dhe bën thirrje për urrejtje fetare

Në Policinë e Kosovës është raportuar një rast i nxitjes e përqarjes dhe mos durimit.

Sipas policisë në Ferizaj është raportuar se në një faqe është shpërndarë një video e një personi ku nxit dhe bën thirrje për urrejtje fetare në sheshin e qytetit.

“NXITJE E PËRQARJES DHE MOSDURIMIT – Ferizaj / 28.03.2024 – Është raportuar se në rrjetin social facebook nga një faqe është shpërnda një video ku i dyshuari mashkull kosovar nxitë dhe bënë thirrje për urrejtje fetare në sheshin e qytetit. Lidhur me rastin me datën 31.03.2024 njësiti i hetimeve në konsultim me prokurorin ka inicuar lëndën e rastit e cila është ne procedure hetimore”, thuhet në raport.

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights