Përlotet nëna e 15 vjeçarit të vrarë, thotë se djali i saj ende e ka të vendosur lulen në bankën

Të pakënaqur me ndarjen e drejtësisë nga gjykata e shkallës së parë, familja Muja po kërkon verdikt ndryshe nga Gjykata e Apelit.

Gjykata Themelore e Prishtinës e dënoi Xhafer Bardhin me burgim të përjetshëm për vrasjen e B.M dhe A.M, vetëm 15 vjeç, por e liroi të birin e tij. Avokat i familjes tha se vendimin për lirimin e djalit të Xhaferit, e konsideron të padrejtë, për çka kërkoi që rasti të kthehet në rigjykim.

Me vendimin e gjykatës së shkallës së parë nuk është pajtuar as mbrojtja e të dënuarit, e cila nga kolegji i Apelit, kërkoi që rasti të kthehet në rigjykim.

Ndërkohë, qëndrimi në seancë për familjarët e viktimave u bë i pamundur, pasi gjendja e tyre emocionale u përkeqësua kur Gjykata deshi t’ua japë fjalën, siç e kërkon procedura.

Gjykata Themelore e Prishtinës për vrasjen që ndodhi në vitin 2021, në tetor të 2023-s, e dënoi me burgim të përjetshëm Xhafer Bardhin, ndërsa djalin e tij, Amir Bardhin e kishte liruar nga akuza.

Sipas aktakuzës, Bardhi në bashkëkryerje kishte privuar nga jeta A.M, dhe prindin e tij, për shkak të një mosmarrëveshjeje pronësore rreth së drejtës së shfrytëzimit të një parcele në pyllin e fshatit Gradicë të Drenasit. /atvlive.tv

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights