13.4 C
Pristina
E shtunë, 15 Qershor, 2024

Kolegji AAB organizon kurse përgatitore falas për testin e maturës

Sallat e kolegjit më të madh jopublik në vend u mbushën plot me maturantë nga e gjithë Kosova.

Këta maturantë pritet të tregojnë rezultate më të mira në provimin shtetëror të maturës, falë kurseve falas që organizoi Kolegji AAB.

Këta nxënës që tashmë kanë përfunduar klasën e 12-të, mësime morën për Gjuhë Shqipe, Gjuhë Angleze dhe Matematikë.

Me po kaq rëndësi të madhe organizimin e kurseve po e shohin edhe vetë studentët e ardhshëm, që pas pak ditësh do t’i nënshtrohen testit të maturës.

Këtë vit numri i nxënësve pjesëmarrës do të jetë mbi dy mijë.

Kurset përgatitore për maturantët, po mbahen edhe në degët e tjera të kolegjit AAB, në Ferizaj e në Gjakovë. /atvlive.tv

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights