Haxhilerët nga Vushtrria arrijnë shëndoshë e mirë në Arabinë Saudite

Haxhilierët nga Vushtrria që këtë vit do të jenë pjesë e pelegrinazhit në Mekë kanë arritur shëndoshë e mirë në Arabinë Saudite, shtet ky nikoqir i pelegrinazhit të miliona myslimanëve anë e mbanë botës që këtë vit mësyjnë qytetin e shenjtë të Mekës.

Se haxhilerët shkuan shëndoshë e mirë në Arabinë Saudite ka njoftuar Këshilli i Bashkësisë islame në Vushtrri.

“Ju njoftojmë se haxhilerët tanë nga Vushtrria kanë arritur shëndosh e mirë në Xhide të Arabisë Saudite.

Ata menjëherë janë nisur drejt Mekës për t’i kryer më pas edhe ritualet e umres dhe për t’u liruar nga ihrami.

Urojmë ta kenë shëndetin dhe të kthehen me haxh të pranuar!” shkruan në njoftimin e Këshillit të Bashkësisë Islame në Vushtrri.

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights