Çartet Plaku që u bë katolik: Hoxhë Mazllam Mazllami ma ka sha flamurin, ku ta shoh kam me …

Rifillon sezoni i ri i emisionit Kojshia Show. Këtë të diel, të ftuar ishin hoxhë Zekerija Idrizi që jeton dhe vepron në Gjermani, Ndreke Kelmendi nga Skenderaj, i cili së fundmi u konvertua në katolik, si dhe imami njohur nga Shqipëria, hoxhe Dritan Beqiri.

Në këtë emision, Ndreke Kelmendi nga Skenderaj, i cili së fundmi u konvertua në katolik, drejtoi kritika të ashpra kundër disa imamëve. Ai përmendi imamin Mazllam Mazllami, për të cilin tha se e ka sha flamurin.

Për ta dëgjuar deklaratën e plotë të tij, shikoni videon nga minuta 33:00.

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights