Aeroporti i Prishtinës me linja të reja direkte

Aeroportit të Prishtinës “Adem Jashari” do t’i shtohen disa linja të reja fluturimi.

Qytetarët do të mund të udhëtojnë direkt në dy destinacione që nga fundi i këtij muaji, në Luksemburg e Frankfurt.

Përveç tyre, linja të tjera të reja do të nisin edhe në muajin qershor.

“Muajin qershor kemi të konfirmuara për Heraklion Bulgas për Gothenburg, dhe të tjera që janë paraparë gjatë këtij sezoni. Ajo që vlen të përmendet është se gjatë këtij viti do ta kemi edhe kompaninë “Skandinavia airlines”, që është një kompani me renome të gjerë botërore”, zëdhënësja e Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”, Valentina Gara.

Shtimi i linjave po mirëpritet nga udhëtarët.

“Po, shumë mirë. Është më pak e lodhshme edhe më ekonomike. Nuk kemi nevojë me u ndalë në vende tjera. Unë erdha tash me dy ndalesa, aspak mirë”, thotë një qytetar.

Ndërkohë, këtë vit, në krahasim me vitin e kaluar, aeroportit të Prishtinës i janë shtuar edhe numri i udhëtarëve.

Ndërkaq, që nga fillimi i këtij viti janë regjistruar mbi gjysmë milion udhëtarë, vajtje-ardhje.

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights