Uji në fshatin Baicë të Lipjanit, konsiderohet shërues për sëmundje të…

Në fshatin Baicë të Lipjanit ka një burim të veçantë, i cili rrjedhë ujë termal nga shkëmbinjtë e maleve të këtij fshati.

Rendi për të marrë nga një shishe me ujë i cili konsiderohet shërues është i gjatë, ku qytetarë nga mbarë Kosova dhe nga vende të tjera jashtë saj vijnë për tu furnizuar nga ky burim.

Sipas qytetarëve dhe konsumuesve të këtij uji, ata të cilët e pinë këta ujë nuk do të kenë probleme me lukth, dhe largon aknet.

Për më shumë detaje, ndiqeni videon:

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights