Moderatori i lëshon videon e Sadullah Bajramit që flet për Zekerija Idrizin. Ai e lut ta ndal, ja çfarë ndodh!

Këtë të diel ne emisionin Kojshia Show, mysafirë ishin, teologu nga Shkupi Zekerija Idrizi dhe njeri nga anëtaret e Lëvizjes së Deçanit, Enver Çoçaj.

Zekerija Idrizi për emisionin Kojshia Show zbuloi shumëçka rreth Lëvizjes se Deçanit.

Për më shumë detaje, shikoni videon më poshtë:

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights