Ja disa ide për urime të Festës së Kurban Bajramit, mesazhe të ndryshme urimi!

Më poshtë i gjeni disa mesazhe urimi për Festën e Kurban Bajramit:

– Në këtë festë të shenjtë, duke ju uruar një ditë të mbushur me shumë të qeshura dhe momente të lumtura. Urime Festa e Kurban Bajramit nga familja ime.

– Urime Festa e Kurban Bajramit! Duke ju uruar të gjithëve festat e mbara, qëndroni të sigurt dhe lutjuni të Plotfuqishmit tuaj.

– Le të pranohet çdo pikë e gjakut të sakrificës tuaj nga Allahu, i cili është më i mëshirshmi dhe më falësi! Urime Kurban Bajrami.

– Allahu u bëftë mëshirë të gjithë muslimanëve në të gjithë botën! Urime festa e Kurban Bajramit.

– Bekimet e Allahut qofshin me ju dhe familjen tuaj përgjithmonë. Urime Festa e Kurban Bajramit!

– Çdo Bajram me ju është një bekim nga Allahu. Urime Festa e Kurban Bajramit personit që dua më shumë.

– Çdo moment i këtij Bajrami ju afroftë me Allahun dhe ju shpërbleftë për veprat tuaja! Përhajër Kurban Bajrami.

– Kurban Bajrami është një ditë për të reflektuar mbi veprat tona dhe për t’u kthyer të varfërve dhe të dobëtëve. Allahu na pranoftë kurbanat! Me fat Kurban Bajrami.

– Uroj që ky Bajram të sjellë gëzim dhe dashuri në zemrën tuaj dhe të krijojë të gjitha mundësitë e suksesit për ju! Urime!

– Urime Festa e Kurban Bajramit për ju dhe familjen tuaj. I Plotfuqishmi u pranoftë kurbanat tuaja dhe ju bekoftë me shpërblimet e Tij.

– Me Fat Bajrami për ju dhe të gjithë më të afërmit tuaj. Allahu na dhëntë gëzimin e jetës, mençurinë dhe udhëzimin e Tij.

– Ndjeni madhështinë e festës së Kurban Bajramit dhe dijeni se Allahu është gjithmonë me ju. Urime Kurban Bajramin!

– Duke ju uruar ju dhe familjen tuaj këtë festë të bekuar të Kurban Bajramit, Allahu ua pranoftë sabrin dhe veprat e mira.

– Pranoni urimet më të mira për ju dhe familjen tuaj, Allahu ju dhëntë një jetë miqësore dhe të begatë! Me fat Kurban Bajrami.

– Me Fat Kurban Bajrami për ju dhe familjen tuaj! Zoti na i pranoftë lutjet dhe veprat tona.

– Me Fat Kurban Bajrami! Uroj që ky Bajram të sjell lumturi në zemrat tuaja dhe harmoni në familjen tuaj.

– Urime Kurban Bajrami! Uroj që Allahu të na udhëzojë të gjithëve të bëjmë vepra të mira dhe të bëhemi sa më të dashur për njëri tjetrin.

– Përhajër Kurban Bajrami! Allahu jua plotësoftë të gjitha ëndrrat dhe shpresat për këtë botë dhe botën tjetër.

Përgaditi: Korrespodenti.com

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights