E vërteta e errët e Dubait: Pse ka në të vërtetë kaq shumë modele Instagrami në atë vend?

Në videon më të re, gazetarja Leonita Demaku është marrë me Dubain. Modelet e Instagramit në Dubai. Turizmin. Forcën emigrante punëtore. Dhe të tjera. Pse? Për shkak se dje, Emiratet e Bashkuara Arabe i hoqën vizat për qytetarët e Kosovës.

Prandaj, menduam që duhet të dinit më shumë!

Ju ftojmë të dëgjoni videon:

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights