Burrat e dashuruar dallojnë me “kilometra larg”

Nuk ka të bëjë me gjeste madhështore apo dhurata të shtrenjta, përkundrazi, janë veprimet e vogla të përditshme ato që kanë rëndësi në një marrëdhënie. Të kesh një lidhje të thellë me partnerin ka të bëjë me dhënien e lirisë për të qenë ata që jeni duke u ofruar mbështetje dhe mirëkuptim të palëkundur. Këtë ka pohuar këshilltarja për familjen dhe martesën, Tina Fey.

Ajo zbuloi tre zakone të përditshme të meshkujve që janë të lidhur fort emocionalisht me partneret e tyre. Mirënjohja është sekreti për një marrëdhënie të shëndetshme.

Burrat me një lidhje të thellë emocionale me partneret e tyre priren të shprehin mirënjohjen e tyre për gjërat e vogla që partneret e tyre bëjnë çdo ditë. Pavarësisht nëse është një vakt i gatuar në shtëpi apo thjesht mbështetja e tyre e vazhdueshme, ata kurrë nuk humbasin mundësinë për të thënë “falëminderit”.

Ekspertja vijon duke shprehur se:

Mirënjohja është çelësi për një marrëdhënie të suksesshme. Ata gjejnë kohë për partnerët e tyre. Për meshkujt që janë të lidhur fort me partneret e tyre, është e rëndësishme të kalojnë kohë cilësore me to. Pavarësisht se sa të zënë janë, ata gjithmonë gjejnë kohë për të qenë me partneret e tyre. Meshkujt që i duan partneret nuk i fshehin ndjenjat e tyre. Ata i shprehin hapur dhe sinqerisht. Pavarësisht nëse ndihen të lumtur, të trishtuar, të frustruar apo të emocionuar, ata nuk ngurrojnë t’i ndajnë ato emocione me partnerët e tyre. Ata e kuptojnë se shprehja e ndjenjave nuk është një shenjë dobësie, por një provë e vërtetësisë së tyre. Fshehja e emocioneve mund të çojë në keqkuptime dhe pakënaqësi. Nga ana tjetër, shprehja e ndjenjave mund t’ju sjellë më afër partnerit dhe të forcojë lidhjen tuaj emocionale.

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights