A e dini se si ndikon seksi në punë? Lexojeni studimin e fundit

Nëse keni nevojë për një arsye shtesë për t’u zvarritur nën mbulesë sonte, mund të motivoheni nga një studim i ri…

Hulumtimi i kryer në 159 çifte të martuara zbuloi se një jetë aktive seksuale rrit kënaqësinë në vendin e punës, shkruan motto.time.

Në një artikull të botuar në Journal of Management, thuhet se çiftet e përfshira në hulumtim duhet të plotësojnë një pyetësor për aktivitetet e tyre seksuale dhe humorin çdo ditë për dy javë, shkruan Research Gate.

Pas analizimit të përgjigjeve të tyre, studiuesit zbuluan se njerëzit vunë re se ata ishin në një humor shumë më të mirë pasi kishin bërë seks një ditë më parë, gjë që rezultoi në një humor më të mirë në punë, përcjell Telegrafi.

Po kështu, njerëzit që janë në humor më të mirë në punë nuk do të sjellin stresin në shtëpi dhe do të jenë të inatosur, gjë që mund të ketë një ndikim shumë negativ në jetën seksuale të një personi. Është treguar se seksi ndikon në disponimin në mënyrë të barabartë te femrat dhe meshkujt.

Rezultatet e hulumtimit duhet të kenë një ndikim pozitiv në perceptimin e rëndësisë së një jete seksuale të shëndetshme dhe aktive.

Por, derisa shefat nuk vendosin pushime për seks gjatë orarit të punës, gjë që po shqyrtohet në një qytet suedez, e vetmja gjë që mbetet është të praktikoni seksin në shtëpi ose kudo që ju pëlqen ta bëni atë.

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights