Hekurudha e Kosovës hap pozitë për një vend pune, paga 2000 euro

Ndërmarrja Publike ‘Infrakos’ ka shpallur konkurs për një vend pune si udhëheqës i njësisë për implementimin e një projekti.

Konkursi është shpallur më 15 mars dhe është i hapur deri më 16 prill.

Sipas shpalljes, kriter që duhet ta përmbushin aplikantët për këtë pozitë janë është niveli arsimor Bachelor në një fushë teknike si: Ndërtimi civil, inxhinieri, inxhinieri projektesh transporti, inxhinieri sistemesh.

Po ashtu, aplikantëve u kërkohet të kenë së paku dy vite përvojë pune në fushën e ndërtimit ose inxhinierisë.

Shpalljen e ka shpërndarë sot në rrjetin social Facebook edhe zëvendësministri i Tregtisë, Getoar Mjeku.

Klikoni këtu për të hapur shpalljen

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights