Monthly Archives: Gusht, 2023

spot_imgspot_img

Lypsarët e pasur me salltanete para BE-së

Shkruan: Atdhe Gjoci Nuk ka gjë me të keqe për eprorin se sa kur mundohesh të shkëlqesh mbi të. Lypsarët e pasur, dje në Bled, mashtroheshin...

Qytetari i pambrojtur, siguria publike e harruar!

Objektivisht qytetari ka mbetur i pambrojtur, i papërkujdesur dhe një valë e krimeve të rënda paraqet shqetësim serioz për një fushë komplekse sikurse është...
Verified by MonsterInsights