archiveAlbin Kurti

Lajme

Kurti e “ndreq” me një gotë raki (VIDEO)

Ndreqe” pak edhe mbrojtjen e afërt, kryeministër! Gëzuar! Kryeministri i vendit, Albin Kurti, sot ka marrë pjesë në ditën e dytë të konferencës “Diaspora Flet” që u mbajt në Klan Arena, ku është diskutuar rreth asaj se si të nxiten mënyrat e bashkë-krijimit për përmirësimin dhe forcimin e raporteve ndërmjet...
Lajme

Kurti: Jemi afër rrugës për anëtarësim në Bashkim Evropian

Kryeministri i Kosovës ka thënë se Kosova është afër rrugës për anëtarësim në Bashkim Evropian. “Më afër dhe rrugës për në Bashkimin Evropian, këtë vit kemi edhe më shumë arsye për të shënuar Ditën e Evropës”, ka shkruar Kurti. Ai ka përmendur arritjet e Kosovës drejt anëtarësimit në BE. “Në...
1 2 3 168
Page 1 of 168