Akuzat shokuese të Albyt: Linda më ka ftuar mua dhe Azemin në një treshe bashkë

Gjatë një bisede të ashpër, Alby ka hedhur një akuzë të rëndë drejt Linditës, duke pretenduar se ajo kishte sugjeruar një marrëdhënie intime në formën e një tresheje me të dhe Azemin.

“Linda m’ka thënë dua t’ju ju kap ty e Azemin edhe të bëjmë treshe bashkë”, ka thënë Alby duke identifikuar një moment të caktuar ku Lindita dukej se kishte shprehur një dëshirë të papritur dhe të pakonvenueshme.

Këto akuza i ka mohuar Linda.

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights