Op/Ed

Opinione, editorial, analiza, komente, etj.

Op/Ed

Kush po lyp luftë!

Nga Kimete Berisha Prit e prit që po intervenojnë policia, intervenuan protesuesit! Ku ishin policët dhe çka bënin shqiponjat e...
1 2 3 4 5 6 36
Page 4 of 36