Sot mbahet “Parada e Krenarisë” në Prishtinë

Sot shënohet aktiviteti më i rëndësishëm i komunitetit LGBTQ + në Kosovë.

Ata do të mbajnë “Paradën e Krenarisë”, duke filluar nga ora 17:30.

Nisja fillon nga sheshi “Skënderbeu” dhe përfundon tek Biblioteka Kombëtare

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights