Slobodna Dalmacija: Kjo video tregon më së miri se në çfarë është kthyer Serbia

“Nëse mendoni se keni parë gjithçka në jetën tuaj… Dhe më pas vjen kjo video. Një grua e manipuluar dukshëm nga mediat e Vuçiqit, merr ujin e shenjtë dhe bekon billbordet me imazhin e tij. Po, kjo është Serbia sot”, shkruan Slobodna Dalmacija.

Një grua e varfër mendon se ai është një shpëtimtar, ndërsa Serbia normale ka frikë për të ardhmen e saj për shkak të një diktatori që ka skllavëruar të gjitha mediat dhe po e shtyn vendin nga BE-ja dhe po e shtyn vendin në duart e Kinës dhe Rusisë, shkruan Slobodna Dalmacija.

“BE-ja, siç thonë analistët, nuk i përshtatet atij, sepse ai do të duhej të futte ligje të shumta në legjislacionin e tij që do ta pengonin atë dhe shokët e tij nga kryerja e grabitjes,” thotë Slobodna Dlamacija.

@levaobala1970 Država ispranih mozgova🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🥪🥪🥪🥪🥪. #srbija #sns #vucic #serbia #fyp #foryou ♬ original sound – Lud Na Biber

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights