Olsi Jazexhi: Skënderbeu ishte si Osama Bin Ladeni, terrorrist – nxehet keq Nuri Bexheti, ja çfarë i thotë..

Këtë të diele në emisionin më të ndjekur në vend, Kojshia Show, mysafirë ishin historiani Olsi Jazexhi, historiani Nuri Bexheti si dhe Enver Çoçaj nga levizja e Deçanit për Braktisjen e Fesë Islame.

Historiani Olsi Jazexhi, në emision, figurën e Skënderbeut e krahasoi më atë të Osama Bin Ladenit, duke e quajtur terrorist.

Këtë deklaratë e kundërshtoi ashpër historiani Nuri Bexheti.

Për më shumë, shikoni emisionin më poshtë nga minuta 41:00.

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights