Nënës nga Prishtina i duhen edhe 1 mijë e 700 euro për shërimin e djalit

Një nënë vetë ushqyese po kërkon ndihmën e qytetarëve për djalin e saj të sëmurë, 6 vjeç.

I vogli i saj vuan nga sëmundja e epilepsisë dhe gjendja e tij, dita e ditës po përkeqësohet. Andaj duhet t’i kryejë disa kontrolla në njërin prej spitaleve të Turqisë.

“Apel për ndihmë djali im 6 vjet e gjysme vuan nga një sëmundje e rëndë DG=IDEM, sëmundje e cila ka ardhë gjatë sulmeve të epilepsisë nga temperaturat e larta, i është dëmtuar një pjesë e trurit, që lidhet me të folur, me dëgjim, me të kuptuar e cila kalon në hiperaktivitet, hiperlevizshmeri, hipertenacitetit dhe te mbarmendjes se shkurtër. Pas këtij procesi për te vazhduar një trajtim ne Turki dhe disa kontrolla te mëtutjeshme kushton 4.500 euro. KËRKOJË NDIHMEN E TË GJITHË QYTETARËVE! LLOGARIA: 1901826787021197 EMRI I LLOGARISE: GENTIANA BEHRAMI (NËNA) BANKA: BKT IBAN: XK05 1901826787021197 SWIFT: NCBAXKPR“,

Nënës vetë ushqyese i nevojiten edhe 1700 euro në mënyrë që të arrijë ta trajtojë djalin e saj.

Numri kontaktues +383 43 873 161.

Gentiana është nënë e tre fëmijëve për shkak të gjendjes ekonomike ajo nuk po mundet t’i kryejë të gjitha shpenzimet vet, andaj kërkon ndihmën tuaj.

Më poshtë gjeni edhe dokumentet që dëshmojnë për sëmundjen e vogëlushit.

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights