Në këto vende do të ketë sot ndërprerje të rrymës si pasojë e punimeve të domosdoshme

KEDS ka njoftuar se sot do të kryhen punime të domosdoshme në sistem dhe për pasojë në disa vende do të ketë mungesë të energjisë elektrike.

Orari sipas rajoneve:

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të  sistemit

Nga TS 35/10kV Batllava do të ndërpritet:

Dalja 10 [kV] Orllani (kodi: 14015002) prej orës 10:30 deri në ora 15:00.

Vendet: Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci 1 dhe 2, Orllani, Vikendicat, Te Zahir Pajaziti

Arsyeja:Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesvedhe pastrimi i trasesë.

NS 110/10(20)[kV] Prishtina 3

Nga Dalja 10[kV] Nr.32 SH.K.SH do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Qyteteza Pejton 1 (Gjykata Kushtetuese) (kodi: 12000023101) nga ora 09:00 deri 11:00

Vendet: 131. rr. Perandori Justinian.

Arsyeja: Ndërprerje emergjente, rregullimi i kabllos furnizuse në ormanin shpërndarës nga zbarrat ne siguresa.

Vërejtje! Nuk do të ndalet komplet trafo, vetëm një dalje 0.4[kV].

NS 35/10[kV] Mazgiti

Nga Dalja 10[kV] Shkabaj do të ndërprehen:

NS 10/0.4[kV] Lagjja e re Hade-Shkabaj (kodi: 15019002197) nga ora 09:00 deri 12:00

NS 10/0.4[kV] Lagjja e re Hade-Shkabaj (kodi: 15019002247) nga ora 09:00 deri 12:00

Vendet: Hade e Re.

Arsyeja: Ndërprerje emergjente, punimi i 3 lidhëseve 10[kV].

PejëPunime të domosdoshme për siguri të  sistemit

Nga TS 35/10[kV] Gurrakoci do të ndërpritet:

Dalja 10kV Zallqi (kodi: 50052003) prej orës 10:30 deri në ora 15:00.

Vendet: Gurakoc Musollët, Gurakoc, Prekallë, Trubohoc, Zabllaq, Zallqi, Shalonovicë, Osojan, Tupeq, Bllagaq dheDreja.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë

PrizrenPunime të domosdoshme për siguri të  sistemit

Nga NS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërpritet:

Dalja 10kV Zhupa (kodi: 31000026) nga ora 10:00 deri në ora 15:00.

Vendet: Manastericë, Llokvicë, Neprogoshte, Reçan, Pllanjane Lubinjçë e Epërme, Lubinjçë e Ulët, Gornja  Selle, Mushnikovë, Ts Prevalla, Hotel Sharri, Ts Sat Styro, Ts Shpia e Bardhë, Sredska, Stajkovc, Bogoshevc dhe Drajqiq.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

Nga  TS 110/35/10kV Prizreni 1 (H10) do të ndërprehet:

NS 35/10kV Pirana (H01) me kod: 300340 dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 09:00  deri ne ora 11:00

Vendet: fshatrat: Bregu i Drinit, Dedaj, Kabash i Hasit, Krajk (një pjesë), Kushnin, Lubizhdë e Hasit, Lukinaj (një pjesë) dhe Romajë, Mamusha, Medevec, Sërbicë e Ulët, Sërbicë e Poshtme dhe Zojz, Piranë, Randobravë, Retijë dhe Reti e Poshtme, Krushë e Madhe, Krushë e Vogël dhe Randobravë (një pjesë), Biznese në Piranë dhe Krushë e Vogël dhe I.M.N”Tulltorja” në Landovicë.

Arsyeja: Ndërprerje emergjente, rregullimi i kokës kabllovike në kabllon 35 kV.

FerizajPunime të domosdoshme për siguri të sistemit

Nga NS 110/35/10[kV] Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Baza e Asfaltit (kodi: 41000005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Gjytezë (Grackë e Vjetër), Grackë, Gracka e Vjetër, Jeta e Re (Topliqan), Magurë (një pjesë), Magjistralja Lipjan-Shtime (një pjesë), Topliçan dhe Topliçani i Vjetër (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje emergjente, demontimi i  shtyllës 12/315 të tensionit të mesëm në degëzimin  për tek TS Kulla Grackë e Vjetër dhe riparimi i panelit të tensionit të ulët në këtë trafostacion.

Mitrovicë – Punime të domosdoshme për siguri të  sistemit

Nga TS 35/10 kV Shupkovci  do të ndërpritet:

Dalja 10kV Shala (kodi: 70000101) prej orës 10:30 deri në ora 15:00.

Vendet: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja, Selaci, SOWI KOSOVO L.L.C.  Central me Erë. – Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhe astrimi i trasesë.

Punime në projekte investive – Nga TS 110/10[kV] Mitrovica II do të ndërpritet:

LP 10 kV Shipoli (kodi: 70000001) nga ora 09:00 deri në ora 18:00.

Vendet: Fshati Shipol, fshati Vaganicë , fshati Vernic dhefshati Pirq.

Arsyeja:  Projekte investive, energjizimi i linjës dhe përmirësimi i vëretjeve të dhëna nga komisioni për pranim teknik.

GjilanPunime të domosdoshme për siguri të sistemit

NS 110/10(20)[kV] Kamenica

Nga Dalja 10[kV] Strezovci

NS 10/0.4kV Stabilimenti në Strezovc do të ndërprehen:

Këto nënstacione nga ora 10:30 deri 13:30

NS 10/0.4[kV] Meshina-1         (Kodi:62000005033)

NS 10/0.4[kV] Meshina-2        (Kodi:62000005034)

NS 10/0.4[kV] Bushenicë         (Kodi:62000005035)

NS 10/0.4[kV] TS-036-Strezovc (Kodi:62000005036)

NS 10/0.4[kV] Strezovc-1         (Kodi:62000005037)

NS 10/0.4[kV] Kosovicë           (Kodi:62000005038)

NS 10/0.4[kV] TS-Carevc-039 (Kodi:62000005039)

NS 10/0.4[kV] TS-040-Bushinc (Kodi:62000005040)

NS 10/0.4[kV] Tirinc-TS-041    (Kodi:62000005041)

NS 10/0.4[kV] Strezovci-2        (Kodi:62000005042)

NS 10/0.4[kV] Krileva 1            (Kodi:62000005047)

NS 10/0.4[kV] Krileva -2          (Kodi:62000005048)

NS 10/0.4[kV] Leshtar             (Kodi:62000005049)

NS 10/0.4[kV] Bolevc              (Kodi:62000005050)

NS 10/0.4[kV] Vaganesh         (Kodi:62000005051)

NS 10/0.4[kV] Kremenata -1   (Kodi:62000005052)

NS 10/0.4[kV] Kremenata -2   (Kodi:62000005053)

NS 10/0.4[kV] Rahovic            (Kodi:62000005054)

NS 10/0.4[kV] Grexhenik        (Kodi:62000005055)

NS 10/0.4[kV] Srezovci III       (Kodi:62000005057)

NS 10/0.4[kV] Krilevë              (Kodi:62000005059)

NS 10/0.4[kV] TS-060-Leshtar(Kodi:62000005060)

NS 10/0.4[kV] Jastrebac         (Kodi:62000005061)

NS 10/0.4[kV] Rahovice i ri    (Kodi:62000005063)

Vendet: Një pjesë e Strezovcit, një pjesë e Meshinës, një pjesë e Bushenicës, një pjesë e Kosovicës, një pjesë e Krilevës,  një pjesë e Kremenatës, një pjesë e Rahovicës, një pjesë e Leshtarit, një pjesë e Gërexhenikut, një pjesë e Bolvcit dhe një pjesë e Trinicit.

Arsyeja: Ndërprerje emergjente, ndërrimi i ndarësit linjor në LP 10 kV Srezovc.

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights