Lokja: U detyrova me çu djalin tim në Shtime se ka c’rregullime mendore – Ja çfarë më ndodhi me të

Protagonist i rubrikës “Porositë e Lokës”, këtë javë ishte familja e Bajram Ajetit nga Gremja, konkretisht gruaja e tij, Minire Jashari.

Ajo tregoi se i ka gjashtë djem me c’rregullime mendore dhe janë të paftë për punë. Kjo e ka bërë që ajo t’i ketë kushtet ekonimike mjaft të vështira.

Rrëfimin e saj të plotë e gjeni në videon më poshtë:

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights